Toscana Del 6 – premiärkväll i Greve

Den uppmärksamme läsaren har förmodligen noterat att min dokumentation av förra sommarens italienresa fått göra plats för diverse syprojekt och andra mycket viktiga grejer.
Men, den som väntar på något gott, har nu väntat färdigt! Här kommer nämligen Del 6 – premiärkväll i Greve. Mycket nöje!

Efter tågresa, bussresa och ett par kilometers vandrande hade vi nått vårt mål – Fattoria Poggiarelli.

Efter att vi kollat in vårt nya hem,

slängde vi på oss badkläderna och rusade till poolen…

När vi svalkat oss, planerade vi kvällen.

Sen tittade vi på utsikten, som inte var så tokig alls!
Efter ett tag tyckte våra magar att det var dags för käk, så vi promenerade in till Greve.

Vi var tokpeppade på restaurangen Mangiando mangiando, med toscansk husmanskost på menyn.
Och maten var galet god! Naturligtvis ville vi inte vara sämre än italienarna själva, så vi klämde i oss anti pasti, primi piatti och secondo piatti.

Kasper hade aldrig ätit en godare saffransrisotto!

Och jag var överförtjust i min vildsvinspasta. Kära läsare, när man hittar en bit hagel i sin mat, då vet man att råvarorna inte transporterats särskilt långt..!

Vinet gick heller inte av för hackor. Äkta Chianti Classico såklart.

Efter en sådan ljuvlig måltid var jag tvungen att fota kocken. Sedan gick vi hem.

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s